To tam gdzie już było niezbędne minimum mogłeś dokonać wypłaty. Efekt byłby taki sam ale bez straty 10 gr.
Ja za to zrobiłem inny błąd, dokonałem transferu do jedynego serwisu w którym mam inny adres e-mail (po to by móc odbierać bez problemu maile "do wysłania"). I kwota transferu poszła "w kosmos". No cóż mój błąd,moja strata.
To tam gdzie już było niezbędne minimum mogłeś dokonać wypłaty. Efekt byłby taki sam ale bez straty 10 gr.
Niekoniecznie. Sam pomyśl dlaczego.
bialy52 napisał/a:
Ja za to zrobiłem inny błąd, dokonałem transferu do jedynego serwisu w którym mam inny adres e-mail (po to by móc odbierać bez problemu maile "do wysłania"). I kwota transferu poszła "w kosmos". No cóż mój błąd,moja strata.
Transfer zawsze można cofnąć, o ile nie został odebrany w serwisie docelowym. Robi się to na tej samej stronie, z której wysyła się transfery.
Nie masz racji. w tamtym momencie nie mialem minimum nigdzie w jednym brakowalo mi kilkadziesiat groszy. dorzucilem 90 gr (koszt 10 gr) i przez kolejne transferyy lapalem kolejne minima. Uzbuieralem praie 50 pln . Po prostu przyysspieszylem i skumulowalem sobie wyplate. Moglem poczekać jeszcze abyy w tym pierwszym osiagnac minimum i i przez kolejne transfery lapac nastepne minima coraz wieksze alebylem niecierliwy
OK! Czyli straciłeś jedynie 10 groszy na transferach,bo bardzo dokładnie to zaplanowałeś całą operację transferu. A ile czasu zajęłoby Ci doklikanie wszędzie do minimum?
Ale teraz jesteś bardzo aktywny - jak widać w konkursach aktywności. Czasami udaje mi się uzyskać 3 - 5 lokatę w dwóch serwisach ale takich wyników nie miewam.